2/5
BEDØMMELSE: 4/10
(1 anmeldelse)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 1
  1. Bedømmelse:

    4
    Virker ikke godt.
    Hjemmesiden fungerer ikke godt med mig, beskederne når ikke frem til den anden person, og det er ikke behageligt.
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

C-Date

C-Date er en datingplatform med et websted og en app til Android- og Apple-smartphones og giver mulighed for at finde en date i nabolaget og på et niveau. Hver dag har datingplatformen C-Date mere end 25.000 nye medlemmer, og de giver selv en succesrate på 72 %. C-Date sætter ingen grænser og sørger for, at alle er velkomne, så alle forskellige mennesker kan finde hinanden på datingplatformen. Det er gratis at blive medlem, hvorefter du kan anmode om en premium-konto til en pris, hvor alle begrænsninger på datingplatformen fjernes, og hvor du kan søge ubegrænset kontakt med andre personer. For kunder, der gerne vil følge platformen, er der en Facebook-side, en Twitter-profil, en Youtube-kanal og en Instagram-profil til rådighed. Du kan begynde at date hos C-Date, se hjemmesiden for flere oplysninger.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med C-Date. Den gennemsnitlige bedømmelse på 4/10 er baseret på 1 verificeret anmeldelse med 2 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Denne side samler anmeldelser om C-Date. Har du benyttet dig af C-Date? Hvis ja, så skriv venligst din feedback og dine kommentarer, så andre kan gøre brug af oplysningerne. Ved hjælp af disse erfaringer kan man danne sig et mere komplet billede og træffe en bedre beslutning.

Vil du gerne vide, om C-Date er en datingside, der passer til dig? Så læs anmeldelserne, som rigtige brugere har skrevet. Alle anmeldelser kontrolleres for ukorrekte og falske oplysninger. De fleste mennesker kan godt lide at basere deres beslutninger på tidligere brugeres velbegrundede meninger. Læs om rigtige kunders oplevelse her.

Læs anmeldelser og se C-Date

C-Date

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.