5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Destinia

Destinia.com er et af de største online-rejsebureauer i Spanien. Virksomhedens politik understreger, at der ikke er nogen grænser, og at den kan bringe alle verdenshjørner frem til brugerne ved at tilbyde alt, hvad de har brug for til at nyde en uforglemmelig rejse. www.destinia.com blev grundlagt i 2001 og har i dag mere end to millioner kunder, som benytter sig af den til at booke alle former for rejser og hoteller. Destinia skiller sig ud ved at være en pioner inden for accept af den elektroniske valuta bitcoins som betalingsmiddel for sine produkter ved at have en særlig applikation til booking af hoteller med denne valuta. Når du booker hoteller via denne onlineplatform, er der mange fordele. Mange hoteller tilbyder kunder, der har booket via www.destinia.com, rabatkuponer, som kan bruges til den næste reservation på det pågældende hotel.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Destinia. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Er du i gang med at booke en ferie eller rejse hos Destinia? På denne side finder du anmeldelser fra andre kunder. Alle anmeldelser er skrevet af rigtige kunder og kontrolleres manuelt for falske og forkerte oplysninger. Læs disse anmeldelser for at få en bedre forståelse af Destinia og foretag dit valg.

Har du allerede bestilt en ferie hos eller rejst med Destinia? Så kan du nedenfor skrive om din oplevelse i form af en anmeldelse, og dermed hjælpe andre med at træffe et valg. Anbefaler du Destinia, eller fraråder du den? Jo flere anmeldelser, jo mere komplet bliver billedet den.

Læs anmeldelser og se Destinia

Destinia

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.