5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(1 anmeldelse)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 1
  1. Bedømmelse:

    10
    Smukke telefonetuier
    Jeg bestiller regelmæssigt fra denne butik. Produkternes farver er flotte, præcis som jeg havde håbet. Jeg er sikker på, at jeg kan bruge sagerne ofte og i lang tid.
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

DeinDesign

Deindesign-konceptet er enkelt, men innovativt og meget efterspurgt: butikkens producenter trykker individuelle motiver på beskyttende mobilcovers eller selvklæbende folier til bærbare computere og andre tekniske enheder. Dette gør hurtigt enhver enhed til et individuelt og umiskendeligt blikfang. Filmene er nemme at fjerne og efterlader ingen rester. Ud over det visuelle indtryk beskytter filmene også højkvalitetsudstyret mod ridser. Filmene og beskyttelsescovers fås i standardstørrelser til almindelige produkter fra Apple, Samsung, HP, Lenovo og mange flere. Der kan også fremstilles specialstørrelser efter anmodning. Der er et bredt udvalg af færdige motiver at vælge imellem. Desuden kan hver kunde få trykt sit eget motiv eller foto. Kunstnere kan kontakte bureauet og tilbyde og markedsføre deres egne designs. DeinDesign GmbH blev grundlagt i 2006. Det er beliggende i Bad Kreuznach i Rheinland-Pfalz, hvor alle tilbud behandles “on demand”, tilpasses og sendes til hele verden inden for 24 timer. Deindesign-butikken opererer på verdensplan udelukkende online. Virksomheden vandt brancheprisen “Druck&Medien” i 2010 og prisen “E-Business Model of the Year” i kategorien “Most Innovative Company” i 2014. DeinDesign GmbH er et datterselskab af CEWE Stiftung & Co. KGaA, som også omfatter pixum (fotobøger), saxoprint (tryksager) og viaprinto (online printshop).

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med DeinDesign. Den gennemsnitlige bedømmelse på 10/10 er baseret på 1 verificeret anmeldelse med 5 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Læs alle anmeldelser og bedømmelser vedrørende DeinDesign for at finde ud af, om denne virksomhed opfylder dine behov. Det kan for eksempel være interessant at vide, om du får en garanti, og hvilke rettigheder du har. Mange virksomheder giver ofte rabatter eller rabatkoder, andre gør ikke. Anmeldelserne kan også give et praj om, hvor pålidelig DeinDesign er.

Hvis du allerede er bekendt med denne virksomheds tjenester, inviterer vi dig til at skrive en anmeldelse. På den måde hjælper du andre med at få en god fornemmelse af dens service, priser, rabatter og leveringer. Både positive og negative anmeldelser bidrager til et helhedsindtryk af en virksomhed. Alle anmeldelser kontrolleres for ægthed og sprogbrug.

Læs anmeldelser og se DeinDesign

DeinDesign

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.