5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Indicode

Modemærket Indicode kan se tilbage på en lang historie, da det blev grundlagt i 1993 på grund af dets forkærlighed for denim. I dag handler Indicode dog ikke kun om denimtøj, men sortimentet er blevet udvidet betydeligt. Virksomheden tilbyder omfattende herremode, som skal bringe to aspekter med sig. På den ene side skal tøjet være af høj kvalitet for at gøre bæreren glad i lang tid. På den anden side spiller et varieret udseende en stor rolle. Det betyder, at kun få dele er nok til at sammensætte nye outfits igen og igen.Desuden er bæredygtighed et vigtigt emne for Indicode. For at undgå unødigt spild anvendes der stoffer af høj kvalitet, som behandles med stor kærlighed og omhu. Dette resulterer i høj kvalitet, hvilket gør moden endnu mere holdbar. Samtidig får kunderne gratis forsendelse, som finder sted inden for få dage. Hvis du ikke kan lide tøjet, kan du returnere det inden for 30 dage. Returforsendelse er også gratis. Desuden er forskellige produkter altid tilgængelige på udsalg, så du kan købe dem til en særlig lav pris. Hvis du har spørgsmål eller problemer, kan du kontakte dem på forskellige måder, ud over den omfattende FAQ. Virksomheden satser på en omfattende og kundeorienteret service.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Indicode. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Anmeldelserne af en virksomhed, der er skrevet af kunder, giver dig som potentiel kunde et godt billede af den. Det er vigtigt, at anmeldelser er uafhængige, som det er tilfældet med anmeldelser på Anmeldelser Online. Først da kan du virkelig være sikker på, at den information, du læser, er pålidelig og autentisk. Således kan du afgøre, om Indicode er det, du leder efter.

Nogle gange kan det være svært at se skoven for bare træerne, og du ved måske ikke, om en virksomhed med en alletiders rabatkode også er pålidelig og tilbyder den rigtige service og garanti. Læs derfor altid andres anmeldelser, så du kan danne dig et komplet og overskueligt billede af en virksomhed, inden du bestiller noget eller foretager et køb. På den måde bliver billigt ikke dyrt, og du kan hurtigt nyde dit køb.

Læs anmeldelser og se Indicode

Indicode

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.