5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(1 anmeldelse)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 1
  1. Bedømmelse:

    10
    God service fra det venlige personale.
    Tak for den gode service, vi vil gerne komme tilbage igen næste år. Vi nød det!
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Scandic Hotels

Scandic Hotels er en stor hotelkæde, der primært opererer i Nordeuropa med mange forskellige hoteller. Du kan finde dem fra det sydlige Tyskland, f.eks. i München, til det nordligste Tyskland. Det nordligste punkt, hvor der findes et Scandic-hotel, er Honningsvag i det nordlige Lapland. På grund af de forskellige beliggenheder er hotellerne selv også meget forskellige. Der er mange muligheder for både ferie og forretningsrejse på hotellerne. Nogle af de mest populære Scandic-hoteller ligger i Stockholm, Oslo og Helsinki. For at hjælpe dig med at gøre din rejse så komplet som muligt, er der mange oplysninger om området og de muligheder, det tilbyder, på hotelkædens hjemmeside. her kan du også foretage en booking eller reservation direkte. Ved at gøre dette på hotellets eget websted kan du få forskellige rabatter og ekstraydelser. Du kan også bestille samlede pakker, f.eks. en weekend med fuldt catering. Den er også fin til at give i gave.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Scandic Hotels. Den gennemsnitlige bedømmelse på 10/10 er baseret på 1 verificeret anmeldelse med 5 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Leder du efter den rette udbyder, hvor du kan booke din ferie eller rejse, og vil du gerne høre om andres erfaring med Scandic Hotels samt dens pålidelighed? Så kan du læse anmeldelserne fra tidligere feriegæster. Både positive og negative anmeldelser kan hjælpe dig, så du kan danne dig et samlet billede af Scandic Hotels.

Har du for nylig booket en ferie, et ophold eller en rejse hos Scandic Hotels? En anmeldelse af din oplevelse kan hjælpe andre med at træffe et valg. Hvordan var din oplevelse? Hvordan var servicen? Hvordan gik bookingprocessen? Alle anmeldelser kontrolleres for ægthed og falsk information, for at vi kan være sikre på, at alle oplysninger er ærlige og nyttige.

Læs anmeldelser og se Scandic Hotels

Scandic Hotels

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.