5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(1 anmeldelse)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 1
  1. Bedømmelse:

    10
    Venligt personale.
    Vi havde nogle spørgsmål om færgeoverfarten, som blev venligt besvaret af damen i telefonen. God kundeservice er sjælden i disse dage, og derfor er jeg glad for at anmelde dette.
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Direct Ferries

Rejsende, der leder efter en færge eller bådoverfart, kan søge efter en overfart på Directferries-platformen. Platformen tilbyder en søgeformular til kunder, der søger efter en overfart, og webstedet forsøger at finde den ønskede overfart blandt mange rederier og færgeoperatører, så kunden kan vælge den ønskede rute, overfart og pris. Det omfatter Condor, DFDS, StenaLine, Balearia og mange flere. Platformen opererer globalt, så kunder fra hele verden kan bruge den. Takket være en personlig konto, som alle kan oprette på webstedet, er det muligt at administrere personlige data og anmode om og ændre reservationer. Du kan kontakte kundeservice via webstedet for at få hjælp til reservationer.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Direct Ferries. Den gennemsnitlige bedømmelse på 10/10 er baseret på 1 verificeret anmeldelse med 5 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Læs anmeldelser om Direct Ferries på denne side og hjælp andre ved også at dele din oplevelse. Har du booket en rejse eller ferie, eller har du besøgt Direct Ferries? Så del din oplevelse i form af en anmeldelse. Fortæl os, hvordan det gik lige fra købet til oplevelsen på hjemmesiden, samt om eventuelle problemer eller klager. Både positive og negative oplevelser er vigtige, for at man kan danne sig et pålideligt overblik over Direct Ferries. For at vi kan sikre , at alle anmeldelser er uafhængige og ærlige, bliver de kontrolleret, og modereret, angående ukorrekte og falske oplysninger.

Dan din egen mening om Direct Ferries ved at læse anmeldelser fra andre, eller fortæl din egen mening, hvis du for nylig har besøgt eller brugt tjenesten. Læs kundeanmeldelser om Direct Ferries her! Se, hvad de har at sige om pålideligheden, kontakten, afbestilling og ombooking samt prisen.

Læs anmeldelser og se Direct Ferries

Direct Ferries

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.