5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(1 anmeldelse)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 1
  1. Bedømmelse:

    10
    Fantastisk service!
    Hurtig og super nem at køre. Jeg kunne nå min bagage uden problemer i mellemtiden. Jeg kan varmt anbefale denne service!
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Nannybag

Gennem firmaet Nannybag kan du nemt opbevare din bagage i byer rundt om i verden. Disse steder er alle sikre og forsikrede, og de er desuden til stede på mere end 10.000 steder i verden. Det gør det nemt og hurtigt at opbevare din bagage et sted, uden at du skal være bange for, at noget går galt. Du kan nemt registrere din bagage via Nannybags websted eller app, hvorefter du straks kan se alle mulighederne for at tage dine tasker eller kufferter med til din lokation. Betalingen foregår direkte online, og det eneste, du skal gøre, er at aflevere din bagage eller. Fordi den er automatisk forsikret, behøver du ikke at bekymre dig om tab, beskadigelse eller tyveri. Mange store rejseselskaber samarbejder allerede med Nannybag for at tilbyde rejsende ekstra service undervejs. Du kan få et overblik over priserne for din bagage ved at ansøge direkte via hjemmesiden, hvilket er helt uforpligtende.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Nannybag. Den gennemsnitlige bedømmelse på 10/10 er baseret på 1 verificeret anmeldelse med 5 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Læs anmeldelser om Nannybag på denne side, og hjælp andre ved også at skrive om din egen oplevelse. Er du kunde hos Nannybag? Hvis ja, så del din oplevelse i form af en anmeldelse. Hvis du fortæller os, hvordan det gik lige fra køb til tjeneste, eller en uventet klage, så hjælper du andre med at få et godt overblik. Både positive og negative oplevelser er vigtige, for at man kan danne sig et pålideligt billede.

For at vi kan sikre, at anmeldelserne er uafhængige og retfærdige, bliver de kontrolleret, og modereret, i tilfælde af at de skulle indeholde forkerte og falske oplysninger, eller hvis der er tale om overtrædelse af vores retningslinjer. Vær med til at skabe det bedst mulige grundlag for alle. Når man deler så mange erfaringer og feedback som muligt, kan andre bedre træffe en beslutning i købsprocessen.

Læs uafhængige kundeanmeldelser om Nannybag! Læs om andre kunders erfaring med denne virksomhed, hvad angår køb, service og pålidelighed.

Læs anmeldelser og se Nannybag

Nannybag

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.