5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Horze

Horze er en online webshop og specialist i rideudstyr, rideudstyr og mode til ryttere. Hos Horze kan kunderne regne med gratis forsendelse, når minimumsbeløbet er nået, professionel rådgivning og gratis returnering. Desuden kan kunderne vælge mellem et moderne og omfattende sortiment i webshoppen med varer i overensstemmelse med de nyeste trends og stilarter. Horze indsamler aktivt kundeanmeldelser fra Trustpilot og viser dem også på sit eget websted for at vise, hvad andre har oplevet, mens de har bestilt hos Horze. Ordrerne sendes normalt hurtigt, og desuden kan sælgeren også følges på de sociale medier, og kunderne kan betale bagud, hvis de ønsker det. Horze sender ordrer til mange lande i Europa.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Horze. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Anmeldelser og bedømmelser fra rigtige kunder hos Horze er yderst hjælpsomme, når du skal afgøre, om denne virksomhed er den rette for dig. Vores anmeldelser er skrevet af rigtige kunder, og de kontrolleres manuelt. På den måde kan du være sikker på, at både de gode og dårlige anmeldelser tegner et retvisende billede af Horze. Er virksomheden pålidelig, virker rabatkoderne og holder de leveringstiden?

Har du også erfaring med virksomheden, vil vi gerne høre, hvad du synes om den. Således kan du hjælpe andre fremtidige kunder med at få en idé om, hvad de kan forvente, inden de bestiller. Reelle anmeldelser fra rigtige kunder er uundværlige, når du skal finde ud af, om virksomheder rent faktisk gør, hvad de siger, og om du kan bestille på en sikker og pålidelig måde.

Læs anmeldelser og se Horze

Horze

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.