5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(1 anmeldelse)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 1
  1. Bedømmelse:

    10
    Fantastisk hus
    Kan kun give dette hus vores bedste anbefalinger. Samtidig fantastisk hurtig og præcis kommunikation med ejer.
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Holidu

I dag findes der tusindvis af websteder og platforme, der tilbyder ferieboliger og indkvartering. Det særlige er, at det samme feriehus på forskellige hjemmesider også kan have forskellige priser. Det kan nogle gange spare mange penge. Derfor var der ifølge stifterne af Happyu behov for en slags søgemaskine, der kunne søge på alle disse websteder for at finde det bedst mulige tilbud på den samme feriebolig. Dette sikrer, at det sted, du ønsker at tilbringe din ferie, kan bookes til den skarpeste pris. På Holidu’s hjemmeside kan du læse, at der nogle gange er en prisforskel på op til 55 % for den samme rejse. Den feriebolig, du søger, genkendes bl.a. på baggrund af billederne af ferieboligen online. Dette giver Holidu mulighed for at sammenligne så mange forskellige hjemmesider som muligt, så du kan finde den bedste pris.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Holidu. Den gennemsnitlige bedømmelse på 10/10 er baseret på 1 verificeret anmeldelse med 5 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Er du i gang med at booke en ferie eller rejse hos Holidu? På denne side finder du anmeldelser fra andre kunder. Alle anmeldelser er skrevet af rigtige kunder og kontrolleres manuelt for falske og forkerte oplysninger. Læs disse anmeldelser for at få en bedre forståelse af Holidu og foretag dit valg.

Har du allerede bestilt en ferie hos eller rejst med Holidu? Så kan du nedenfor skrive om din oplevelse i form af en anmeldelse, og dermed hjælpe andre med at træffe et valg. Anbefaler du Holidu, eller fraråder du den? Jo flere anmeldelser, jo mere komplet bliver billedet den.

Læs anmeldelser og se Holidu

Holidu

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.