3/5
BEDØMMELSE: 6/10
(2 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 2
  1. Bedømmelse:

    2
    Fortolling kommer i tillegg
    Jeg bestilte en liten pakke med 2 varer.
    Da Posten leverte pakken, måtte jeg betale fortollings avgift på 363, – norske kroner.
    Det sto ingenting om det da jeg bestilte ordre!
    Kunne ha stått noe info om det i nettbutikken eller FØR man trykke på “Betale ordre”.
    Skam!
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar
  2. Bedømmelse:

    10
    God levering.
    Bestilte fra denne butik, fordi prisen var den laveste, og det har været fint. Ordren blev sendt hurtigt og produkterne er gode.
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Beauty the Shop

Beauty the Shop er en online butik, der tilbyder kunderne et bredt udvalg af skønhedsprodukter fra kendte mærker. Beautytheshop.com tilbyder et bredt udvalg af make-up, kosmetik, parfume og kropsplejeprodukter. Deres produktsortiment omfatter dufte fra prestigefyldte mærker som Acqua di Parma, Paramour og Bulgari. Butikken tilbyder et bredt udvalg af produkter, der passer til forskellige behov og smag. Kunderne kan finde alt fra læbestifter til ansigtscremer, bodylotions og andre skønhedsartikler. Der er også et udvalg af eau de toilette til mænd og kvinder i forskellige størrelser og dufte. Ud over de ovennævnte produkter sælger Beauty the Shop også forskellige værktøjer og tilbehør såsom makeupbørster, svampe, pincetter og meget mere. Butikken har en brugervenlig hjemmeside, hvor kunderne hurtigt kan bladre gennem deres udvalg af produkter eller søge efter specifikke varer ved hjælp af nøgleord eller produktnavne. Beauty the Shop er forpligtet til at give sine kunder produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Butikken tilbyder også gratis forsendelse på ordrer over et vist beløb og rabatter på udvalgte varer hele året. Med et bredt udvalg af topmærker og en kundevenlig tilgang sigter Beauty the Shop mod at være en god shoppingoplevelse for dem, der leder efter skønhedsprodukter af høj kvalitet til overkommelige priser.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Beauty the Shop. Bedømmelsen 6/10 er baseret på 2 verificerede anmeldelser med et gennemsnit på 3 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Anmeldelser og bedømmelser fra rigtige kunder hos Beauty the Shop er yderst hjælpsomme, når du skal afgøre, om denne virksomhed er den rette for dig. Vores anmeldelser er skrevet af rigtige kunder, og de kontrolleres manuelt. På den måde kan du være sikker på, at både de gode og dårlige anmeldelser tegner et retvisende billede af Beauty the Shop. Er virksomheden pålidelig, virker rabatkoderne og holder de leveringstiden?

Har du også erfaring med virksomheden, vil vi gerne høre, hvad du synes om den. Således kan du hjælpe andre fremtidige kunder med at få en idé om, hvad de kan forvente, inden de bestiller. Reelle anmeldelser fra rigtige kunder er uundværlige, når du skal finde ud af, om virksomheder rent faktisk gør, hvad de siger, og om du kan bestille på en sikker og pålidelig måde.

Læs anmeldelser og se Beauty the Shop

Beauty the Shop

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.