5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

ECO by Naty

Naty er et svensk mærke, der har specialiseret sig i at skabe miljøvenlige babyprodukter, herunder bleer, vådservietter og hudplejeprodukter. Virksomheden blev grundlagt i 1994 af Marlene Sandberg, som blev inspireret af ønsket om at skabe produkter, der var bedre for både babyer og miljøet. Natys onlinebutik, naty.com, tilbyder et bredt udvalg af babyprodukter fremstillet af bæredygtige og vedvarende materialer. Virksomhedens miljøbleer er f.eks. fremstillet af naturlige og biologisk nedbrydelige materialer såsom træmasse og plantebaseret plast og er fri for skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer. Natys vådservietter og hudplejeprodukter er også fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser og er designet til at være skånsomme mod babys sarte hud. Naty erkender sit ansvar over for miljøet. Virksomheden anvender miljøvenlige emballagematerialer, støtter lokalsamfund gennem velgørende donationer og har indført en adfærdskodeks for sine leverandører for at sikre, at arbejdstagerne behandles retfærdigt og etisk korrekt. Naty er også engageret i innovation og arbejder konstant på at forbedre sine produkter for at imødekomme kundernes skiftende behov. Virksomheden har udviklet en række nye og innovative produkter som f.eks. komposterbare bleindlæg og plantebaseret creme mod bleudslæt, som er designet til at give både komfort og bekvemmelighed for forældre og deres babyer.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med ECO by Naty. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Læs erfaringer og anmeldelser vedrørende ECO by Naty, hvilket kan hjælpe dig med dit valg. Folk, der har foretaget et køb, giver deres mening og erfaringer til kende i en anmeldelse for at hjælpe andre i deres købsproces. Hvis du har købt noget hos ECO by Naty, bedes du skrive en anmeldelse, så billedet af virksomheden bliver så pålideligt og komplet som muligt. Del din oplevelse, idet du fortæller os om din bestilling fra køb til levering, og om hvordan eventuelle klager eller garantier blev håndteret.

For at vi kan være sikre på, at anmeldelserne er uafhængige og ærlige, bliver de kontrolleret, og muligvis modereret, for falske og forkerte oplysninger. En anmeldelse hjælper mulige kunder med at vælge eller undlade at vælge en bestemt webbutik. Både positive og negative oplevelser er vigtige, for at man kan få et fuldstændigt overblik. Jo flere anmeldelser, jo lettere er det at træffe et valg.

Læs anmeldelser og se ECO by Naty

ECO by Naty

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.