5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(2 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 2
  1. Bedømmelse:

    10
    Hurtigt
    Bestilte cover til min Samsung i søndag og har lige modtaget besked om den er på posthuset. Det er godt nok hurtigt. Er spændt på at hente den i morgen.
    Venlig hilsen Anni 🙏😃
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar
  2. Bedømmelse:

    10
    Ingen problemer med leveringen.
    Jeg bestilte for nylig et etui til min telefon, og det blev leveret inden for 2 dage. Etuiet passer godt og svarer til beskrivelsen på hjemmesiden. Jeg er tilfreds med leveringen og servicen og anbefaler denne webshop.
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

SkalHuset.dk

SkalHuset er en onlinebutik i Sverige, der betjener hele Norden og er specialiseret i salg af tilbehør til mobiltelefoner af høj kvalitet. Virksomheden er kendt for at tilbyde et bredt udvalg af produkter, herunder telefonetuier, skærmbeskyttere, opladere og andet tilbehør til forskellige mobiltelefonmodeller. En af SkalHusets specialiteter er udvalget af telefonetuier, som fås i forskellige materialer, farver og designs. Virksomheden tilbyder telefonetuier fremstillet af holdbare materialer som silikone og hård polycarbonat samt stilfulde læderetuier. Disse etuier er designet til at yde fremragende beskyttelse af mobiltelefoner og samtidig tilføje et strejf af stil. SkalHuset tilbyder også et bredt udvalg af skærmbeskyttere, der er designet til at holde mobiltelefonsskærme fri for ridser og sprækker. Virksomhedens skærmbeskyttere er fremstillet af materialer af høj kvalitet, såsom hærdet glas og antiridsefilm, hvilket sikrer, at de giver fremragende beskyttelse uden at gå på kompromis med skærmens klarhed. Ud over sine telefonetuier og skærmbeskyttere tilbyder SkalHuset en række opladere og andet tilbehør til mobiltelefoner, såsom trådløse øretelefoner og selfie sticks. Disse produkter er designet til at forbedre brugerens mobiltelefonoplevelse og give ekstra funktionalitet.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med SkalHuset.dk. Bedømmelsen 10/10 er baseret på 2 verificerede anmeldelser med et gennemsnit på 5 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Har du planer om at blive kunde hos SkalHuset.dk, men vil du først gerne vide, hvad andre synes om dem? Her kan du læse uafhængige anmeldelser om SkalHuset.dk, f. eks om deres service, returnering, rabatkoder eller kundeservice. Disse anmeldelser er 100 % uafhængige og er blevet kontrolleret manuelt. På den måde kan du finde ud af, hvad rigtige kunder synes.

Mange anmeldelser fra andre parter giver et forvrænget billede. Virksomheder betaler for funktionaliteter, eller parter vil gerne tilskynde virksomheder til at gøre det. Af den grund kan anmeldelserne give et uretfærdigt positivt, eller negativt, billede. Som kunde er du naturligvis kun interesseret i rigtige oplevelser med SkalHuset.dk. Derfor tilbyder vi en 100 % uafhængig platform til disse anmeldelser. Her kan du skrive en anmeldelse eller læse om SkalHuset.dk.

Læs anmeldelser og se SkalHuset.dk

SkalHuset.dk

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.