5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(1 anmeldelse)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 1
  1. Bedømmelse:

    10
    Fuldstændig tilfreds.
    Jeg bestilte et par dyre sko fra Pikolinos og er meget tilfreds med dem! Læderet er af god kvalitet, og skoens finish er meget solid, jeg forventer at bruge dem i lang tid.
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Pikolinos

Pikolinos er et spansk fodtøjsmærke, der blev grundlagt i 1984. Virksomheden er kendt for læderfodtøj og tilbehør af høj kvalitet, der er designet med komfort, holdbarhed og stil i tankerne. Det anvendte læder kommer fra de fineste garverier i verden, og dygtige håndværkere er ansat til at fremstille produkterne i hånden. Mærkets engagement i bæredygtighed er tydeligt i brugen af vegetabilsk garvet læder og naturlige farvestoffer, som er bedre for miljøet end traditionelle kemisk baserede processer. Der er fokus på et dynamisk udvalg af fodtøjsstile til mænd og kvinder, herunder sandaler, loafers, støvler og sneakers. Pikolinos tilbyder også et udvalg af tasker og tilbehør, herunder bælter og tegnebøger, der er fremstillet af de samme materialer af høj kvalitet og med mærkets karakteristiske stil. Virksomheden er medlem af FN’s Global Compact, som fremmer bæredygtig forretningspraksis. De støtter også en række sociale initiativer, herunder programmer, der fremmer uddannelse og styrker kvinders indflydelse. Pikolinos er et mærke, der er kendt over hele verden for sit håndlavede læderfodtøj og tilbehør af høj kvalitet samt for sit engagement i bæredygtighed og socialt ansvar.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Pikolinos. Den gennemsnitlige bedømmelse på 10/10 er baseret på 1 verificeret anmeldelse med 5 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Skal du ud og shoppe, og vil du gerne vide på forhånd, om den butik, du har i tankerne, er pålidelig? Vi indsamler uafhængige anmeldelser på fysiske butikker, herunder Pikolinos. De gennemgås alle manuelt, for at vi kan sikre, at du får et autentisk billede af Pikolinos.

Hvis du har haft en god eller mindre god oplevelse med Pikolinos, opfordrer vi dig til at dele den med os. På den måde hjælper du fremtidige kunder med at træffe et valg, og vi kan gøre platformen så brugbar som muligt. Du kan kun skrive en anmeldelse om Pikolinos, hvis du har haft en rigtig oplevelse med dem, så vi dermed kan garantere et autentisk billede.

Læs anmeldelser og se Pikolinos

Pikolinos

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.