Skal jeg bestille en rejse med Kiwi.com?

Denne gang kigger vi på Kiwi.com. De er et rejsewebsted, der også bruger deres domænenavn som et varemærke. De har udviklet en måde at sammensætte en optimal rejseplan på intelligent vis. Ideen er, at du udfylder et par facetter af din rejse på hjemmesiden, såsom din destination, den luksus du ønsker og den måde du kan lide at rejse på. Disse oplysninger forbindes øjeblikkeligt og automatisk med alle de millioner af muligheder, f.eks. tog, busser og fly, der findes. Du får derefter vist de billigste og bedste muligheder.

Indholdsfortegnelse

Kiwi.com

Ud over at levere en gratis og uafhængig platform, hvor folk kan skrive og læse anmeldelser, gennemgår vi regelmæssigt virksomhederne på vores websted. Dette er for at give forbrugerne et bedre indblik i baggrunden for en bestemt organisation og give dem flere oplysninger om den virksomhed, de måske ønsker at gøre forretninger med.

Virksomheden er vokset hurtigt på grund af sin innovative måde at arbejde på og opererer i snesevis af forskellige lande, både i og uden for Europa. Med så mange muligheder og så mange lande, som virksomheden opererer i, og med over ti millioner rejsende, der bruger tjenesten hvert år, er det værd at se nærmere på fordele og ulemper og besvare nogle ofte stillede spørgsmål.

Kiwi.com

En kort historie om virksomheden

Kiwi.com er et online rejsebureau, der blev grundlagt i 2012 i Tjekkiet af Oliver Dlouhý og Jozef Képesi. Virksomheden, der oprindeligt hed Skypicker, startede som et værktøj til at hjælpe rejsende med at finde de billigste flyrejser ved at kombinere flyrejser, men også alternativer som tog eller busrejser fra forskellige flyselskaber og rejsearrangører. Senere blev selskabet omdøbt til Kiwi.com og udvidede sit tilbud til at omfatte en række innovative funktioner og værktøjer, såsom Nomad-værktøjet og Price Alert-funktionen. I dag tilbyder Kiwi.com flyrejser til over 4.000 destinationer verden over og er blevet en vigtig aktør i rejsebranchen, som fortsat fokuserer på den innovative tilgang til prisfastsættelse af flybilletter, der har gjort selskabet så succesfuldt. Ifølge deres eget websted bruger millioner af mennesker nu siden hvert år.

Den metode, der gør selskabet til en anderledes slags bookingwebsite

Kiwi.com blev grundlagt og har stadig en meget original og unik tilgang til prisfastsættelse af flybilletter, baseret på deres egen algoritme, der kombinerer flyvninger fra flere flyselskaber og skaber unikke ruter, der er designet til at resultere i betydelige besparelser for de rejsende eller ekstra luksus uden at bruge mange ekstra penge. Denne algoritme, der er kendt som Virtual Interlining, gør det muligt for Kiwi.com at tilbyde flyrejser, som ellers ville være umulige at bestille via traditionelle rejsebureauer eller flyselskabers websteder. Virksomheden er sikker på sine egne evner, hvilket gør den meget gennemsigtig i modsætning til nogle af sine konkurrenter. Ved at forbinde flyvninger fra forskellige flyselskaber kan Virtual Interlining tilbyde lavere priser end traditionelle tur/retur-flyvninger og kan endda give rejsende mulighed for at flyve ind i en lufthavn og ud af en anden, hvilket åbner nye rejsemuligheder.

I takt med at Kiwi.com har udviklet sig gennem årene, har selskabet også udviklet en række værktøjer og funktioner, der gør rejseoplevelsen så smidig og problemfri som muligt. Disse omfatter en 24/7 live kundeservice, en mobil app til booking og administration af flyrejser på farten og en prisalarmfunktion, der giver brugerne besked, når prisen på en flyrejse, de er interesseret i, falder. Dette giver dem mulighed for at vælge den bedste pris på det tidspunkt, der passer til deres individuelle omstændigheder.

Kiwi.com

Sådan blev Kiwi.com populær

En af Kiwi.coms mest populære funktioner er Nomad-værktøjet, som giver brugerne mulighed for at indtaste deres afrejsested og foretrukne rejsedatoer og derefter genererer en liste over de billigste destinationer, de kan flyve til på de pågældende datoer. Denne funktion er især populær blandt budgetbevidste rejsende og dem, der søger inspiration til deres næste eventyr.

Kiwi.com har vundet adskillige priser og anerkendelser, bl.a. er det blevet udnævnt til en af de hurtigst voksende teknologivirksomheder i Centraleuropa af Deloitte og har vundet World Travel Award 2020 for verdens førende website til sammenligning af flyrejser.
Kiwi.com har fortsat med at tilpasse sig og innovere og lanceret nye produkter og funktioner som f.eks. Kiwi.com-garantien, der giver rejsende fuld refusion, hvis deres flyafgang bliver aflyst eller forsinket med mere end to timer.

Kiwi.com har ambitiøse planer om at vokse og ekspandere yderligere med fokus på at tilføje flere rejseprodukter som f.eks. hoteller og biludlejning. Virksomheden har endda annonceret planer om at lancere sit eget flyselskab, Kiwi Airways, som vil flyve til populære destinationer i og uden for Europa.

Kiwi.com

Kiwi.com Ofte stillede spørgsmål

Er Kiwi.com lovligt?

På trods af at vi har hundredvis af medarbejdere og en tilstedeværelse i snesevis af lande, er dette et af de hyppigst stillede spørgsmål. Det kan skyldes, at selskabet er relativt ukendt i modsætning til nogle af sine konkurrenter. En anden grund er, at rejser er dyre. Jo flere penge folk bruger, jo mere ønsker de at være sikre på, at den part, de bruger dem hos, er lovlig og troværdig. Virksomheden Kiwi.com er helt sikkert lovlig og troværdig. Det er dog ikke det samme som en 100 % tilfredshedsgrad. Hvis du er interesseret i tidligere kunders erfaringer, er det en god idé at læse anmeldelserne, før du bruger tjenesten.

Hvorfor er Kiwi.com så billigt?

Kiwi.com er i stand til at tilbyde flyrejser til lavere priser end traditionelle flyselskaber og rejsebureauer, primært på grund af deres egen algoritme, der er kendt som Virtual Interlining. Denne algoritme gør det muligt for Kiwi.com at kombinere flyvninger fra forskellige flyselskaber og skabe skræddersyede ruter, som typisk resulterer i økonomiske besparelser for passagererne.

Ved automatisk og intelligent at kombinere flyvninger fra forskellige flyselskaber kan Kiwi.com tilbyde lavere priser end traditionelle rundrejseflyvninger. Hvis en passager f.eks. ønsker at flyve fra New York til London, kan Kiwi.com finde en billigere flyrejse fra New York til Paris hos et flyselskab og derefter en billigere flyrejse fra Paris til London hos et andet flyselskab og kombinere dem til en enkelt rejse.

Algoritmen udvikler sig hele tiden og søger efter de bedst mulige priser og kan også tilbyde yderligere besparelser ved at foreslå alternative lufthavne eller rejsedatoer, som kan være billigere. Virksomheden tilbyder desuden kampagnekoder for at hjælpe kunderne med at spare penge.

Hvordan kan jeg kontakte Kiwi.com?

Det burde ikke være svært at kontakte virksomheden. De bestræber sig på at være meget tilgængelige, både før du booker og efter du booker, hvis du har brug for yderligere hjælp. Du kan kontakte Kiwi.com kundeservice via en række kanaler:

E-mail: Du kan sende en e-mail til support@kiwi.com, og et medlem af kundesupportteamet vil svare på din forespørgsel så hurtigt som muligt.

Chat: Du kan bruge chatfunktionen på Kiwi.com’s websted eller mobilapp til at tale direkte med en kundeservicemedarbejder.

Telefon: Kiwi.com tilbyder telefonisk support i udvalgte lande. Du kan finde telefonnummeret for din region ved at gå til afsnittet Kontakt os på Kiwi.com-webstedet for at finde telefonnummeret for din region.

Sociale medier: Kiwi.com er aktiv på sociale medieplatforme, herunder Twitter, Facebook og Instagram. Du kan sende en direkte besked eller et tweet til virksomhedens officielle konto, og en repræsentant vil svare på din forespørgsel.

Det er værd at bemærke, at Kiwi.com tilbyder 24/7 kundesupport, så du kan kontakte dem til enhver tid, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om din booking. Hvis du er interesseret i at læse, hvad vores rejsende har at sige om Kiwi.com, kan du klikke her for at gå til denne side. At booke en ferie er en vigtig og relativt dyr beslutning. Det kan betale sig at lave din research for at sikre, at du får den bedste aftale.

Anmeldelser Online Nyheder

Nyhedsartikler skrives uafhængigt af et medlem af redaktionen. Har du et forslag eller en tilføjelse? Så send en e-mail til os på info@anmeldelseronline.dk.

Indholdsfortegnelse

Del denne artikel

Seneste artikler

Besøg siden om Kiwi.com!

Vi er glade for at henvise dig til siden om Kiwi.com. Ved at lukke dette vindue med knappen nedenfor åbnes Kiwi.com-siden, så du kan fortsætte med at læse artiklen om dette selskab. Åbning af siden bidrager til vores fortsatte eksistens, så besøgende som dig kan fortsætte med at læse om en række forskellige emner, udbydere, rejseselskaber og andre brancher.

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.