5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Private Internet Access

Private Internet Access (PIA) er en førende udbyder af VPN-tjenester (Virtual Private Network), der fokuserer på at levere sikker og privat onlineadgang til brugere over hele verden. Virksomheden blev grundlagt i 2010 og opererer under moderselskabet Kape Technologies. PIA’s websted, privateinternetaccess.com, fungerer som den primære platform for brugere, hvor de kan få mere at vide om, abonnere på og administrere deres PIA VPN-tjenester. Webstedet fremhæver de vigtigste funktioner i PIA’s VPN-tjeneste, herunder sikker datakryptering, anonyme IP-adresser og ubegrænset adgang til globalt indhold. Desuden indeholder privateinternetaccess.com detaljerede oplysninger om virksomhedens forpligtelse til en politik uden logs, der sikrer, at brugernes online-aktiviteter forbliver private og ikke kan spores. Platformen tilbyder en række abonnementsplaner, fra månedlige til flerårige pakker, der passer til forskellige brugerbehov og budgetter. Deres priser er konkurrencedygtige på VPN-markedet, og de tilbyder en 30-dages pengene tilbage-garanti for nye abonnenter. Hjemmesiden har også en komplet supportsektion, herunder FAQ’er, fejlfindingsvejledninger og en 24/7 live chat mulighed for kundesupport. En af PIA’s mest bemærkelsesværdige funktioner er deres understøttelse af flere platforme og enheder, herunder Windows, macOS, Linux, Android og iOS. Brugere kan finde dedikerede opsætningsvejledninger og downloadlinks for hver platform på hjemmesiden. PIA tilbyder også browserudvidelser til populære browsere som Chrome, Firefox og Opera.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Private Internet Access. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Er du nysgerrig efter at høre om andres erfaringer med tjenesterne hos Private Internet Access? På denne side kan du læse anmeldelser fra rigtige kunder, som allerede har brugt deres tjenester. Alle anmeldelser er blevet kontrolleret og har til formål at give dig det mest pålidelige og komplette billede af Private Internet Access. Læs anmeldelserne fra andre kunder, der allerede har brugt tjenesten.

Hvis du for nylig har været eller stadig er kunde hos Private Internet Access, bedes du hjælpe andre med at få pålidelige oplysninger. Skriv din oplevelse i en anmeldelse og gør det samlede billede af Private Internet Access mere komplet. Din anmeldelse vil hjælpe potentielle kunder med at træffe et mere velinformeret valg.

Læs anmeldelser og se Private Internet Access

Private Internet Access

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.