5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Get Fit Food

Get Fit Food er en dynamisk virksomhed, der er dedikeret til at levere næringsrige måltidskasser, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Virksomheden er grundlagt af en uddannet kok med en passion for ernæring og fitness og er vokset fra en lille virksomhed i hans toværelses lejlighed til en blomstrende virksomhed. Det, der begyndte som en idé om at hjælpe venner med at spare tid, mens de holdt styr på deres kalorieindtag, voksede til en efterspørgsel efter Martins måltidskasser og førte i sidste ende til fødslen af Get Fit Food. Virksomheden tilbyder en varieret ugentlig menu med ni nye retter tilberedt i fire forskellige kalorieretninger. Menuen omfatter et bredt udvalg af måltider fra Butter Chicken til fuldkornslasagne, for ikke at nævne deres lækre desserter og friskpressede juicer. Deres mad er designet til at opfylde alles behov, uanset om dit mål er vægttab, muskelvækst eller blot en sundere livsstil. Get Fit Food tilbyder også en gratis kalorieberegner, så kunderne kan tilpasse deres måltidskasser ud fra deres kaloriebehov. Med en leveringsservice, der opererer om søndagen eller onsdagen, afhængigt af kundens placering, bliver måltiderne tilberedt, pakket og leveret direkte til døren, klar til at spise eller varme op på få minutter. Virksomheden tilbyder også en frokostløsning til virksomheder, der lægger vægt på en sund og fleksibel frokostmulighed.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Get Fit Food. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Som forbruger eller potentiel kunde hos Get Fit Food vil du gerne vide, om denne virksomhed er pålidelig, om de holder, hvad de lover, og om deres rabatkoder rent faktisk virker. Og det finder du bedst ud af ved at læse uafhængige anmeldelser fra folk, der allerede har oplevet, hvordan Get Fit Food gebærder sig. Disse anmeldelser giver det mest komplette billede af virksomhedens præstation.

Anmeldelser er kun nyttige, hvis du kan være sikker på, at de er skrevet af reelle kunder. Vi kontrollerer anmeldelserne manuelt for ægthed, sprogbrug og andre aspekter. Således kan du få en god fornemmelse af en butiks eller virksomheds pålidelighed, hastighed og rabatter uden at skulle bekymre dig om falske eller betalte anmeldelser.

Læs anmeldelser og se Get Fit Food

Get Fit Food

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.