5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(1 anmeldelse)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 1
  1. Bedømmelse:

    10
    Hurtig kundeservice.
    Jeg ville gerne returnere et par varer fra min ordre, men jeg var ikke helt sikker på, hvordan det fungerede. Jeg sendte en besked til butikken og fik hurtigt en afklaring. Alt blev ordnet hurtigt efter det, og jeg er meget tilfreds med servicen, hvilket er grunden til, at jeg giver 5 stjerner.
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Sinnerup

SINNERUP er en multi-kategori detailhandler, der tilbyder en bred vifte af produkter, der har til formål at berige sine kunders liv. Dette omfattende brand fokuserer på kategorier som boligindretning, køkkenudstyr, soveværelses- og badeværelsesudstyr, møbler og mode. I indretningsafdelingen tilbyder SINNERUP en række produkter som vaser, urtepotter, lysestager, lanterner, lamper og puder. De har også køkkenudstyr som bestik, dækkeservietter, tallerkener og glas. Til soveværelset og badeværelset tilbyder forhandleren blandt andet håndklæder, sengetøj, diffusorer og lagner. SINNERUPs møbelafdeling tilbyder borde, stole, sofaer, opbevaringsløsninger og udendørsmøbler. Inden for mode er mærket kendt for accessories, smykker, bluser, bukser, jakker og kjoler. De imødekommer også entréens behov med produkter som knagerækker. Onlien-butikken har også en række tilbud til forskellige temaer og årstider som fødselsdage og udendørsliv. De opdaterer løbende deres katalog med nye produkter og holder udsalg på deres tilbud. Blandt de mest populære varer lige nu er deres Milo-vaser, Lucia-lanterne med solceller og Ohio-sofaen, der kan foldes ud. SINNERUP opfordrer kunderne til at dele deres indretningsstil på Instagram, hvilket skaber et fællesskab af designelskere.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Sinnerup. Den gennemsnitlige bedømmelse på 10/10 er baseret på 1 verificeret anmeldelse med 5 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Når du foretager en bestilling online, er nogle ting af stor betydning. Det vigtigste er nok den pågældende virksomheds pålidelighed, som du gerne vil handle hos. Kan jeg stole på Sinnerup, overholder Sinnerup sine aftaler og er tilbuddene eller rabatkoderne ægte? Alt det finder du bedst ud af ved at læse de uafhængige anmeldelser.

Hvis du gerne vil have et pålideligt billede af Sinnerup, er det naturligvis nødvendigt, at anmeldelserne er autentiske. De anmeldelser, vi indsamler, kontrolleres derfor både automatisk og manuelt. Du kan ofte læse online anmeldelser, der enten er for positive eller for negative, fordi platformen har en interesse i virksomheden. Vi er 100 % uafhængige, så du kan læse, hvad rigtige kunder synes om Sinnerup. Hvis du har haft en rigtig oplevelse med Sinnerup, inviterer vi også dig til at dele den med andre forbrugere.

Læs anmeldelser og se Sinnerup

Sinnerup

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.