5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

JetCamp

Jetcamp er en platform og markedsplads med over 22.000 tilknyttede campingpladser og ferieparker, der præsenteres på Jetcamp. Campingpladserne og ferieparkerne kan sammenlignes i pris og anmeldelser på hjemmesiden. Via platformen kan man se de laveste priser på de forskellige bookingsider, så den rejsende altid kan vælge den billigste løsning til rejsen. Reservation, booking og betaling sker direkte gennem campingpladsen eller ferieparken, og altså ikke hos Jetcamp. Via søgeformularen kan man se tilgængeligheden baseret på rejseselskab og check ind- og check ud-datoer. Kontakt med Jetcamps kundeservice kan ske via telefon, e-mail og whatsapp.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med JetCamp. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Der findes mange forskellige rejse- og ferieplatforme, så det kan være svært at vælge. Læs nedenstående anmeldelser, feedback og meninger fra andre, der allerede har erfaringer med JetCamp. Hvis du allerede har brugt JetCamp, kan du skrive en anmeldelse. Denne information hjælper andre, der er ved at træffe en beslutning.

Når vi samler så mange ærlige og uafhængige anmeldelser som muligt, kan man få et godt billede af JetCamp. Både positive og negative anmeldelser og feedback er vigtigt. For at vi kan sikre, at anmeldelserne ikke indeholder falske og forkerte oplysninger, bliver de alle sammen kontrolleret. Her kan du læse ægte, pålidelige anmeldelser.

Læs anmeldelser og se JetCamp

JetCamp

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.