5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Ruby Rejser

Ruby Rejser er et rejsebureau med over 45 års erfaring i at levere en bred vifte af specialiserede rejseoplevelser. De tilbyder forskellige typer af rejser, der passer til forskellige interesser og præferencer. Uanset om du er eventyrsøgende, naturelsker, kulturentusiast eller på udkig efter en afslappende ferie, omfatter deres rejsekategorier vandring, cykling, flodkrydstogter, kultur- og rundrejser, ekspeditioner, skiferier, togrejser og meget mere. De giver mulighed for at udforske fantastisk natur, fordybe sig i lokale kulturer og deltage i udendørs aktiviteter. Ruby Rejser er stolte af at tilbyde omhyggeligt planlagte og kvalitetssikrede pakkerejser. De prioriterer personlig service og stræber efter at sikre, at de rejsende får en problemfri og behagelig oplevelse. Deres erfarne personale er klar til at give råd og hjælp under hele rejsen. Bureauet er en del af Sunway Group, en samling af specialiserede rejsebureauer, som gør det muligt for dem at holde sig ajour med de seneste tendenser og udviklinger i rejsebranchen. De samarbejder med andre virksomheder i gruppen som Seatravel, Magic Tours, Marathon Travel Club og SKIERS for at kunne tilbyde deres kunder en bred vifte af rejsemuligheder. Ruby Rejser går op i kundetilfredshed og tilbyder tjenester som rejseforsikring, afbestillingsforsikring og prisgarantier for at sikre tryghed. De tilbyder rejser til forskellige destinationer i hele verden, med særligt fokus på europæiske lande. Uanset om du er interesseret i en spændende ekspedition til fjerntliggende steder eller et afslappet krydstogt gennem maleriske landskaber, er Ruby Rejser forpligtet til at opfylde dine rejseønsker. Deres mål er at skabe mindeværdige og berigende oplevelser for alle rejsende med et team af eksperter, der personligt har undersøgt og sammensat rejseplanerne.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Ruby Rejser. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Leder du efter den rette udbyder, hvor du kan booke din ferie eller rejse, og vil du gerne høre om andres erfaring med Ruby Rejser samt dens pålidelighed? Så kan du læse anmeldelserne fra tidligere feriegæster. Både positive og negative anmeldelser kan hjælpe dig, så du kan danne dig et samlet billede af Ruby Rejser.

Har du for nylig booket en ferie, et ophold eller en rejse hos Ruby Rejser? En anmeldelse af din oplevelse kan hjælpe andre med at træffe et valg. Hvordan var din oplevelse? Hvordan var servicen? Hvordan gik bookingprocessen? Alle anmeldelser kontrolleres for ægthed og falsk information, for at vi kan være sikre på, at alle oplysninger er ærlige og nyttige.

Læs anmeldelser og se Ruby Rejser

Ruby Rejser

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.