5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Eesy

Eesy er en udbyder af mobilabonnementer i Danmark, som tilbyder en række tjenester, der er skræddersyet til forskellige kundebehov. De tilbyder et problemfrit mobilabonnement uden oprettelsesomkostninger, bindende kontrakter eller skjulte gebyrer, hvilket sikrer en problemfri brugeroplevelse. Med forskellige tilbud som dataplaner med fri tale, sms og multimediebeskeder (mms) sigter eesy mod at levere tilbud og langsigtede pakker til konkurrencedygtige priser. Et af de unikke aspekter ved eesy er partnerskabet med TDC NET, Danmarks førende mobilnetværk, der sikrer dækning af 99 % af landet. Det giver eesy’s kunder adgang til et robust og pålideligt netværk, der er bredt anerkendt for sin ydeevne i Danmark. Eesys forretningsmodel er indkapslet i deres mobilapp, der strømliner processen med at vælge en mobilpakke, registrere og administrere kontoen.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Eesy. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Vil du gerne dele din oplevelse, som du har haft med Eesy? Så skriv en anmeldelse for at hjælpe andre med at træffe det rigtige valg. Når du fortæller om din erfaring i form af en anmeldelse, skaber du et mere komplet billede, som andre mulige kunder hos Eesy kan bruge. Har du købt et produkt eller tegnet et abonnement? Så del din oplevelse ved hjælp af en anmeldelse. Fortæl os om din bestilling fra køb til levering, og om eventuelle garantier og reklamationer, eller forholdet mellem pris og kvalitet. Jo flere anmeldelser, jo bedre valg kan der træffes.

Har du for nylig foretaget et køb eller brugt en tjeneste hos Eesy? Fortæl os om din oplevelse! Har du købt noget? Hvordan var servicen? Var der nogle skjulte omkostninger, eller var det hele meget gennemskueligt? Kom leveringen til tiden? Skriv din oplevelse i en anmeldelse, så andre kan basere deres valg på den.

Det er også meget nyttigt, at du deler din oplevelse, hvis du har annulleret eller stoppet din bestilling hos Eesy. Afviklingen, hvad enten den er god eller dårlig, er rigtig vigtig for mange kunder!

Læs anmeldelser og se Eesy

Eesy

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.