5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Club Creo

Club Creo er en svensk hobbyklub, der henvender sig til børn i alle aldre, som elsker at lave ting. Klubbens hjemmeside, clubcreo.com, er en tilgængelig og tiltalende platform, hvor kreative kits fyldt med forskellige hobbymaterialer nemt kan leveres til medlemmernes hjem. Hvert kit indeholder en række forskellige materialer og er tematiseret for at fremme en dynamisk og spændende håndværksoplevelse. Et aspekt af Club Creos tilbud er velkomstkittet, som indeholder en bred vifte af hobbymaterialer som f.eks. selvhærdende ler, skumforme, pomponer, piberensere, selvklæbende skumforme og gullerødder. Disse sæt er designet til at fremme en pause fra digitale skærme og opmuntre børn til at engagere sig i sjovt og kreativt håndværk. Club Creo har en online shop på sin hjemmeside, som tilbyder over 6.000 hobbyprodukter til både børn og voksne. Her kan medlemmerne tilføje flere materialer til deres hobbykit eller finde specifikke produkter til individuelle hobbyprojekter.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Club Creo. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Har du planer om at blive kunde hos Club Creo, men vil du først gerne vide, hvad andre synes om dem? Her kan du læse uafhængige anmeldelser om Club Creo, f. eks om deres service, returnering, rabatkoder eller kundeservice. Disse anmeldelser er 100 % uafhængige og er blevet kontrolleret manuelt. På den måde kan du finde ud af, hvad rigtige kunder synes.

Mange anmeldelser fra andre parter giver et forvrænget billede. Virksomheder betaler for funktionaliteter, eller parter vil gerne tilskynde virksomheder til at gøre det. Af den grund kan anmeldelserne give et uretfærdigt positivt, eller negativt, billede. Som kunde er du naturligvis kun interesseret i rigtige oplevelser med Club Creo. Derfor tilbyder vi en 100 % uafhængig platform til disse anmeldelser. Her kan du skrive en anmeldelse eller læse om Club Creo.

Læs anmeldelser og se Club Creo

Club Creo

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.