5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Wood Belt

Woodbelt.eu præsenterer en innovativ tilgang til modetilbehør, der kombinerer unikke træspænder med bæredygtige materialer for at skabe en mangfoldig kollektion til både mænd og kvinder. Deres sortiment omfatter bælter i forskellige bredder og materialer som flettet bomuld, kork, hamp og forskellige typer læder, herunder vegetabilsk garvet og NUO-tekstil. Dette engagement i bæredygtighed strækker sig til deres taskekollektioner, såsom Galapagos og Huascaran, som demonstrerer deres dedikation til miljøvenlig mode. Mærket skiller sig ud ved at have fokus på social indflydelse og miljøbeskyttelse. Ikke alene er Woodbelt.eu’s produkter designet til at være biologisk nedbrydelige, hvilket sikrer et minimalt miljømæssigt fodaftryk, men de legemliggør også essensen af impact fashion ved at vurdere deres stils indvirkning på naturen. Deres deltagelse i globale modebegivenheder som New York Fashion Week og Berlin Luxiders understreger deres rolle i at sætte modetrends, samtidig med at de er tro mod deres mission om bæredygtighed. Woodbelt.eu’s historie handler om at skabe meningsfuld indflydelse gennem mode. De lægger vægt på en non-profit-mentalitet og sigter mod at ansætte underforsynede samfund ved at kombinere unikt design med socialt ansvar. Denne tilgang gør ikke kun Woodbelt.eu til et pålideligt brand inden for bæredygtig mode, men også til en historie om visioner, værdier, ambitioner og betydelig indflydelse på samfundet og planeten.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Wood Belt. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Læs alle anmeldelser og bedømmelser vedrørende Wood Belt for at finde ud af, om denne virksomhed opfylder dine behov. Det kan for eksempel være interessant at vide, om du får en garanti, og hvilke rettigheder du har. Mange virksomheder giver ofte rabatter eller rabatkoder, andre gør ikke. Anmeldelserne kan også give et praj om, hvor pålidelig Wood Belt er.

Hvis du allerede er bekendt med denne virksomheds tjenester, inviterer vi dig til at skrive en anmeldelse. På den måde hjælper du andre med at få en god fornemmelse af dens service, priser, rabatter og leveringer. Både positive og negative anmeldelser bidrager til et helhedsindtryk af en virksomhed. Alle anmeldelser kontrolleres for ægthed og sprogbrug.

Læs anmeldelser og se Wood Belt

Wood Belt

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.