5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Pluus

Pluus.dk er en dansk online shoppingplatform, der imødekommer en bred vifte af forbrugerbehov, fra personlig pleje og parfume til hobbyer, hus- og haveartikler, husholdningsartikler, dagligvarer, vin og spiritus, bøger, elektronik, legetøj og en outlet-sektion. Sitet lægger vægt på at tilbyde et stort udvalg af over 123.000 produkter og sigter mod at levere dagligvarer til indkøbspriser for sine medlemmer. Medlemskab af Pluus.dk koster et månedligt gebyr, som giver adgang til nedsatte priser på hele deres produktsortiment, herunder produkter til personlig pleje af hår, ansigtspleje, kropspleje, personlig hygiejne, hårfjerning og barbering, tandpleje, wellness og hjælpemidler, solpleje og produkter specielt designet til mænd. Pluus.dk er designet til at tilbyde omkostningsbesparelser på velkendte mærker og daglige fornødenheder, med en forpligtelse til at sende ordrer til en lav fast pris. Denne tilgang gør det til en attraktiv mulighed for forbrugere, der leder efter en one-stop-shop til en bred vifte af produkter til konkurrencedygtige priser. Platformen fremhæver også en medlemsklub, der belønner kunderne med yderligere besparelser og fordele, hvilket styrker værditilbuddet om adgang til produkter af høj kvalitet til reducerede priser.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Pluus. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Anmeldelserne af en virksomhed, der er skrevet af kunder, giver dig som potentiel kunde et godt billede af den. Det er vigtigt, at anmeldelser er uafhængige, som det er tilfældet med anmeldelser på Anmeldelser Online. Først da kan du virkelig være sikker på, at den information, du læser, er pålidelig og autentisk. Således kan du afgøre, om Pluus er det, du leder efter.

Nogle gange kan det være svært at se skoven for bare træerne, og du ved måske ikke, om en virksomhed med en alletiders rabatkode også er pålidelig og tilbyder den rigtige service og garanti. Læs derfor altid andres anmeldelser, så du kan danne dig et komplet og overskueligt billede af en virksomhed, inden du bestiller noget eller foretager et køb. På den måde bliver billigt ikke dyrt, og du kan hurtigt nyde dit køb.

Læs anmeldelser og se Pluus

Pluus

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.