5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Stellar Sleep

Stellar Sleep tilbyder en revolutionerende tilgang til at overvinde søvnproblemer gennem en videnskabeligt understøttet mobilapp. Stellar Sleep er udviklet i samarbejde med søvneksperter og klinisk valideret af førende forskere på Harvard Medical School og Brigham and Women’s Hospital og har til formål at give en varig løsning på søvnproblemer. Appen indeholder Cognitive Behavioural Therapy for Insomnia (CBT-I), en gennemprøvet metode til behandling af søvnløshed, som er skræddersyet til at hjælpe brugerne med at forstå og ændre den adfærd, der påvirker deres søvn. Med en brugerbase på over 10.000 hævder Stellar Sleep at have demonstreret betydelig succes, hvor over 80% af brugerne oplever betydelige forbedringer i deres søvnmønstre. I gennemsnit har brugerne rapporteret en stigning på 74 minutter i den samlede søvntid, en reduktion på 53 minutter i den tid, det tager at falde i søvn, og en reduktion på 52% i natlige opvågninger. Appen fokuserer på at uddanne brugerne om søvnløshed, dens indvirkning på sundhed og produktivitet og psykologiens rolle i at opnå bedre søvn. Stellar Sleep positionerer sig som den førende digitale løsning til forbedring af søvnen og udnytter årtiers forskning til at hjælpe brugerne med at falde hurtigere i søvn og sove længere. Den henvender sig til alle, der ønsker at forbedre deres søvnkvalitet ved hjælp af evidensbaserede teknikker i en bekvem mobilapplikation.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Stellar Sleep. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Leder du efter erfaringer fra brugere af Stellar Sleep? Læs om disse brugeres oplevelse med Stellar Sleep, hvilke fordele og ulemper de stødte på, og hvordan Stellar Sleep’s tjeneste er. Takket være erfaringerne dem, der har brugt det før dig, kan du nemt få et mere komplet billede og træffe din egen beslutning.

Bruger du Stellar Sleep eller har du brugt det for nylig? Hvis ja, så hjælp andre med at træffe et valg, idet du skriver en velbegrundet og pålidelig anmeldelse. Alle anmeldelser kontrolleres for ukorrekte og falske oplysninger, så der kun vises rigtige og ærlige anmeldelser.

Læs anmeldelser og se Stellar Sleep

Stellar Sleep

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.