4/5
BEDØMMELSE: 8/10
(1 anmeldelse)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 1
  1. Bedømmelse:

    8
    Smukke møbler.
    Vi har købt en del boligtilbehør og møbler til vores nye hus hos designmarket, og vi er meget tilfredse med de fleste af produkterne. Kvaliteten er god, og produkterne blev leveret til os uden fejl og mangler. Men 1 puff var beskadiget, så den var ikke efter vores smag og måtte erstattes.
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Design Market

Design Market er en virksomhed, der handler med møbler. Domænenavnet på webshoppen er design-mkt.com. Webshoppen har specialiseret sig i brugte møbler og har også et stort udvalg af vintage-møbler. Derfor er der mange unikke genstande til salg på hjemmesiden. På grund af denne webshops karakter kan varer bestilles og sendes til hele verden. Fordi folk ofte leder efter et bestemt møbel og finder det på Design Market, er det nødvendigt, at webstedet sender genstande til hele verden. Det er også muligt som professionel at samarbejde med Design Market. For kunder, der bestiller oftere, er der mulighed for at deltage i et loyalitetsprogram. På denne måde kan du opnå rabatter, eller nye varer tilbydes først til faste kunder. Udvalget er bredt og omfatter borde og stole, men også lamper og andre unikke genstande. Virksomheden har også et online-magasin for folk, der er interesserede i vintage-møbler.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Design Market. Den gennemsnitlige bedømmelse på 8/10 er baseret på 1 verificeret anmeldelse med 4 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Anmeldelserne af en virksomhed, der er skrevet af kunder, giver dig som potentiel kunde et godt billede af den. Det er vigtigt, at anmeldelser er uafhængige, som det er tilfældet med anmeldelser på Anmeldelser Online. Først da kan du virkelig være sikker på, at den information, du læser, er pålidelig og autentisk. Således kan du afgøre, om Design Market er det, du leder efter.

Nogle gange kan det være svært at se skoven for bare træerne, og du ved måske ikke, om en virksomhed med en alletiders rabatkode også er pålidelig og tilbyder den rigtige service og garanti. Læs derfor altid andres anmeldelser, så du kan danne dig et komplet og overskueligt billede af en virksomhed, inden du bestiller noget eller foretager et køb. På den måde bliver billigt ikke dyrt, og du kan hurtigt nyde dit køb.

Læs anmeldelser og se Design Market

Design Market

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.