1/5
BEDØMMELSE: 2/10
(1 anmeldelse)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 1
  1. Bedømmelse:

    2
    Sovesofa
    Bestilt sovesofa. Blev lovet 4 uger, men kom efter 6 uger. Da den endelig kom manglede der de 4 ben.
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Nordly Living

Nordly Living er en onlinebutik, der specialiserer sig i skandinavisk design og kvalitetstilbehør til hjemmet. Butikken tilbyder en bred vifte af produkter, der passer til forskellige områder i hjemmet, herunder soveværelset, stuen, spisestuen, børneværelset, entréen og kontoret. De tilbyder også ting til udendørslivet. Nordly Living tilbyder et udvalg af anerkendte mærker, der er kendt for deres kvalitet og design. Nordly Livings produktsortiment omfatter møbler, pyntegenstande og praktiske løsninger til organisering og forbedring af hjemmets rum. De opdaterer jævnligt deres lager med nye varer for at sikre, at de tilbyder de nyeste trends og designs inden for boligindretning. Hjemmesiden er designet til at give en problemfri shoppingoplevelse, hvilket gør det nemt for kunderne at gennemse og købe produkter, der passer til deres stil og funktionelle behov. Nordly Living sigter mod at kombinere æstetisk appel med funktionalitet og henvender sig til kunder, der sætter pris på moderne skandinavisk design i deres bolig.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Nordly Living. Den gennemsnitlige bedømmelse på 2/10 er baseret på 1 verificeret anmeldelse med 1 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Læs erfaringer og anmeldelser vedrørende Nordly Living, hvilket kan hjælpe dig med dit valg. Folk, der har foretaget et køb, giver deres mening og erfaringer til kende i en anmeldelse for at hjælpe andre i deres købsproces. Hvis du har købt noget hos Nordly Living, bedes du skrive en anmeldelse, så billedet af virksomheden bliver så pålideligt og komplet som muligt. Del din oplevelse, idet du fortæller os om din bestilling fra køb til levering, og om hvordan eventuelle klager eller garantier blev håndteret.

For at vi kan være sikre på, at anmeldelserne er uafhængige og ærlige, bliver de kontrolleret, og muligvis modereret, for falske og forkerte oplysninger. En anmeldelse hjælper mulige kunder med at vælge eller undlade at vælge en bestemt webbutik. Både positive og negative oplevelser er vigtige, for at man kan få et fuldstændigt overblik. Jo flere anmeldelser, jo lettere er det at træffe et valg.

Læs anmeldelser og se Nordly Living

Nordly Living

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.