5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Velorbis

VELORBIS er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle cykler og cykeltilbehør af høj kvalitet, som er skræddersyet til den moderne pendlers urbane livsstil. Produktsortimentet omfatter forskellige typer elcykler som klassiske elcykler, cargo elcykler, citybikes, racercykler og balloncykler samt traditionelle cykler og virksomhedsspecifikke cykler. Derudover tilbyder VELORBIS cykeltilbehør som lædertasker og cykeldele, der forbedrer både funktionalitet og stil for rytterne. Hver VELORBIS-cykel er håndlavet i Tyskland af dygtige håndværkere, hvilket sikrer holdbarhed og ulasteligt design, der inkorporerer danske æstetiske principper – enkelhed og elegance uden at gå på kompromis med kvaliteten. VELORBIS giver også kunderne mulighed for at skræddersy deres cykler, så hvert produkt får et unikt personligt præg. Virksomheden fokuserer på bæredygtige bytransportløsninger og har som mål at gøre cykler i klassisk stil til det foretrukne valg for stil- og miljøbevidste mennesker.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Velorbis. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Læs anmeldelser om Velorbis her på siden, der beskriver oplevelser både i butikken og webbutikken. Hvis du har planer om at købe noget hos Velorbis, kan du bruge disse erfaringer til at træffe et velinformeret valg. Hvis du for nylig har købt noget hos eller har besøgt Velorbis, så del venligst din oplevelse i en anmeldelse. Fortæl os, hvordan det gik med bestillingen fra køb til levering, og om eventuel håndtering vedrørende garanti eller reklamation.

Når vi deler feedback og erfaringer med hinanden, kan vi fremover bedre træffe et velinformeret valg, både hvad angår køb i en fysisk og online butik. Uafhængige anmeldelser hjælper dig med at vælge en bestemt butik. Hjælp andre ved at give din mening til kende om Velorbis, og fortæl os om din oplevelse i butikken med hensyn til varesortiment, køb, service og pålidelighed.

Dan din mening om denne butik ved at læse andres anmeldelser. Læs uafhængige anmeldelser om Velorbis fra rigtige kunder her!

Læs anmeldelser og se Velorbis

Velorbis

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.