5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Goodevas

Goodevas er en onlinebutik, der tilbyder et udvalg af Montessori-inspireret klatreudstyr til børn. Virksomheden har specialiseret sig i at skabe legende, men funktionelt udstyr, der fremmer fysisk aktivitet og udviklingsmæssige færdigheder hos små børn. Deres produktsortiment omfatter en række klatresæt som f.eks. trekanter, buer og legesæt, der kan konfigureres på forskellige måder (fra 2-i-1 til 6-i-1-sæt). Disse legesæt er designet til at understøtte forskellige aktiviteter som at klatre, gynge og glide for at imødekomme småbørns dynamiske legebehov. Goodevas tilbyder også Montessori-møbler, herunder stole og hylder, som er designet til at opfylde små børns ergonomiske og pædagogiske behov. Butikken tilbyder også indendørs legehuse, der integrerer klatrestrukturer med elementer som rutsjebaner og gynger for at forbedre indendørs legemiljøer. Goodevas’ mål er at bidrage positivt til børns udvikling gennem leg ved at tilbyde redskaber, der hjælper med at udvikle motoriske færdigheder og tilskynder til aktiv leg. Serien er designet til at blive integreret i hjemmemiljøet og giver et sikkert og engagerende rum, hvor børn kan lege og lære.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Goodevas. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Vil du gerne dele din ordreoplevelse hos Goodevas med os, eller vil du hellere læse anmeldelser fra andre kunder, før du beslutter dig for at købe? Læs uafhængige anmeldelser fra rigtige kunder og afgør, om du synes, at Goodevas virker som en pålidelig butik. Hvis du har købt noget hos Goodevas, så del din oplevelse i en anmeldelse. Fortæl os, hvordan din bestillingen gik fra køb til levering, og om eventuelle klager eller garanti. Hjælp andre med at træffe det rigtige valg ved at dele dine negative og positive oplevelser. Jo flere anmeldelser vi kan indsamle, jo bedre og mere komplet vil billedet af Goodevas være. Vi kan hjælpe andre med at træffe det rigtige valg.

Bedømmelser og anmeldelser bliver undersøgt, og falske bedømmelser og anmeldelser fjernes så vidt muligt. Vi værdsætter uafhængige og oprigtige erfaringer, så alle kan danne sig et ærligt og pålideligt billede. Hvis du har været i stand til at træffe et valg, efter at du har læst disse anmeldelser, og har foretaget en bestilling hos Goodevas, så skriv endelig din anmeldelse af din oplevelse og hjælp andre med at træffe et valg.

Læs anmeldelser og se Goodevas

Goodevas

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.