5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(0 anmeldelser)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 0

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Dr. Martens

Dr. Martens-mærket er verdenskendt for sine sko og støvler. I mellemtiden er sortimentet endnu bredere end det og omfatter f.eks. tilbehør og produkter til børn. Mærket forsøger at profilere sig til folk, der ønsker at være bare en lille smule anderledes end resten. Støvlernes udseende er også specielt og ikke almindeligt. Virksomheden er nu meget stor og ønsker også at tage et socialt ansvar. De er meget aktive på de sociale medier, og en stor del af missionen og visionen for brandet deles med fans og følgere. Alle Dr. Martens-produkter kan bestilles i webshoppen drmartens.com. Her kan du også finde eksklusive ekstraydelser og rabatter, som du ikke kan få hos forhandlerne. Ud over webshoppen har Dr. Martens også sine egne butikker i forskellige byer rundt om i verden, hvor man kan se produkterne i virkeligheden, inden man køber dem.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Dr. Martens. Vær den første til at skrive en anmeldelse om denne virksomhed!

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Har du besøgt Dr. Martens’s butik eller hjemmeside? Har du allerede købt noget eller ikke endnu? Skriv en anmeldelse her og hjælp andre med at træffe deres beslutning, eller læs anmeldelser fra kunder, der har købt noget før dig. Både positive og negative oplevelser er vigtige, for at du kan få et pålideligt og fuldstændigt billede. For at vi kan være sikre på, at anmeldelserne er uafhængige og ærlige, bliver de kontrolleret, og muligvis modereret, i tilfælde af at de skulle indeholde ukorrekte og falske oplysninger.

Når vi deler feedback og erfaringer med hinanden, kan vi fremover bedre træffe et velinformeret valg. Anmeldelser hjælper dig med at vælge en pålidelig butik. Hjælp andre ved at give din mening til kende om Dr. Martens, og fortæl os om din oplevelse i butikken eller i webbutikken med hensyn til varesortiment, køb, service og pålidelighed.

Læs de uafhængige anmeldelser nedenfor og få et indtryk af Dr. Martens-butikken eller hjemmesiden.

Læs anmeldelser og se Dr. Martens

Dr. Martens

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.