1/5
BEDØMMELSE: 2/10
(1 anmeldelse)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 1
  1. Bedømmelse:

    2
    Tinder er ikke sjovt.
    Som kvinde er næsten hvert swipe til højre et hit, men 9 ud af 10 gange får man kun beskidte billeder tilsendt, så jeg vil helst ikke bruge Tinder mere.
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

Tinder

Tinder er en smartphone-app, der har til formål at bringe enlige mænd og kvinder sammen. På trods af at det ved starten var hensigten at skabe en dating-app til seriøse forhold, er Tinder i dag mere kendt som en dating-app til flygtige kontakter. Når du bruger Tinder, kan du se profiler af personer, der befinder sig i nærheden af dig. Du kan filtrere disse profiler på forskellige måder, f.eks. alle kvinder mellem 25 og 35 år i en radius på 50 km fra dig. På denne måde kan du finde profiler, der svarer til dine ønsker. Så kan du se et antal profiler hver dag og stryge dem til venstre eller højre. Personen på den anden side vil også se din profil på et tidspunkt og bedømme den. Hvis I begge stryger til højre, har I et match. Herefter er det muligt at chatte med hinanden for at lære hinanden bedre at kende eller for eksempel for at lave en aftale. Tinder er vokset til et globalt brand, og du kan bruge appen i mere end 50 lande. Hvis du bruger Tinder meget, kan du også vælge et betalt abonnement. Det gør det muligt at se et ubegrænset antal profiler, og du kan uddele såkaldte “Superlikes”. Modtageren vil vide, at du er meget interesseret i hans eller hendes profil. Dating-appen er gratis at downloade og kan bruges på både IOS- og Android-telefoner.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med Tinder. Den gennemsnitlige bedømmelse på 2/10 er baseret på 1 verificeret anmeldelse med 1 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Der findes mange forskellige datingsider og apps. Andre brugeres erfaringer kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Nedenfor kan du læse anmeldelser, feedback og meninger fra andre, der allerede har erfaring med Tinder. Hvis du allerede har benyttet dig af Tinder, kan du skrive en anmeldelse nedenfor.

Når vi samler så mange ærlige og uafhængige anmeldelser som muligt, kan vi danne os et godt billede af Tinder. Både positive og negative anmeldelser og feedback er vigtige. For at vi kan sikre, at anmeldelserne ikke indeholder falske og forkerte oplysninger, bliver de alle sammen kontrolleret. På den måde kan du finde så mange pålidelige anmeldelser som muligt.

Læs anmeldelser og se Tinder

Tinder

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.