5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(1 anmeldelse)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 1
  1. Bedømmelse:

    10
    Sikker online!
    NordVPN er den bedste VPN, jeg har testet, den fungerer hurtigt og er nem at installere. En af fordelene er, at du kan streame videoer på Netflix, som ikke er tilgængelige i dit hjemland.
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

NordVPN

NordVPN er en udbyder af en online sikkerhedsløsning, som sikrer, at internettet er så frit som muligt, og at der ikke føres nogen logs. I 2012 blev virksomheden grundlagt ud fra den idé, at internettets hovedformål var ved at gå tabt, og de ønsker at gøre det til et sikkert sted igen uden censur og overvågning. NordVPN’s servere bruges allerede af mere end 14 millioner mennesker verden over.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med NordVPN. Den gennemsnitlige bedømmelse på 10/10 er baseret på 1 verificeret anmeldelse med 5 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Leder du efter erfaringer fra brugere af NordVPN? Læs om disse brugeres oplevelse med NordVPN, hvilke fordele og ulemper de stødte på, og hvordan NordVPN’s tjeneste er. Takket være erfaringerne dem, der har brugt det før dig, kan du nemt få et mere komplet billede og træffe din egen beslutning.

Bruger du NordVPN eller har du brugt det for nylig? Hvis ja, så hjælp andre med at træffe et valg, idet du skriver en velbegrundet og pålidelig anmeldelse. Alle anmeldelser kontrolleres for ukorrekte og falske oplysninger, så der kun vises rigtige og ærlige anmeldelser.

Læs anmeldelser og se NordVPN

NordVPN

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.