Er en dyr dagcreme bedre end en billig?

Indholdsfortegnelse

dagcreme

Er en dyr dagcreme bedre end en billig?

Alle har stået på apoteket og købt to ens krukker creme, med et andet mærke på, men først og fremmest med et helt andet prisskilt. En forholdsvis billig, fra apotekets husmærke eller fra et mindre kendt mærke. Den anden meget dyrt, men med et velkendt mærke og anbefaling fra en stor berømthed. Men er den dyre dagcreme eller kosmetik virkelig bedre end den billige variant?

Omkostningerne ved et produkt består ikke altid hovedsageligt af omkostningerne ved indkøb af ingredienserne. Kosmetik er et meget godt eksempel herpå. De større mærker bruger det meste af deres budget på markedsføring. Det er ekstremt vigtigt for disse virksomheder, at du som forbruger ser deres logo så ofte som muligt. Det er derfor, de laver radio- og tv-reklamer. De er meget nærværende i blogs og magasiner og laver ofte andet reklamemateriale. Mindre mærker har ofte færre eller slet ingen muligheder. Hvad siger det om forskellen i kvalitet?

Der er flere måder at se på dette på. Man kan sige, at små mærker gør en meget større indsats for at levere et godt produkt. De er nødt til at stole på mund-til-mund-reklamer fra tilfredse brugere. Under alle omstændigheder vil et lille mærke, der markedsfører et middelmådigt produkt, få store problemer med at sælge det. Store mærker med en fantastisk emballage og en smart reklamekampagne kan måske slippe af sted med et produkt af lavere kvalitet.

På den anden side er det måske netop disse store virksomheder bag kendte mærker, der har et motiv til at levere et produkt af meget høj kvalitet. De har trods alt et navn at opretholde og er i høj grad afhængige af deres gode omdømme. Hvis kunder over hele verden køber det samme produkt for en betydelig sum penge, og dette produkt samlet set ikke lever op til forventningerne, kan det være et stort slag for virksomheden. Derfor vil de ud over deres store markedsføringsbudget sandsynligvis også investere meget i forskning i et godt fungerende produkt.

Det er meget personligt, hvilke dagcremer eller andre plejeprodukter der virker godt for dig. Der findes ikke ét perfekt produkt, der fungerer lige godt for alle. Det er naturligvis grunden til, at der er så stort et udvalg på markedet. Det er godt at afgøre selv, hvad der er vigtigt for dig. Er du ude efter en anti-rynkecreme, eller prøver du at slippe af med poserne under øjnene? Der findes et udvalg af produkter til ethvert formål. Prøv selv, hvilken af dem der virker for dig. Du vil finde ud af, hvilke ingredienser der virker godt til dine behov, og du kan teste både dyrere og billigere cremer med den pågældende ingrediens for at finde det perfekte produkt til dig.

Ud over effektiviteten er der naturligvis også andre ting, der er vigtige. Det gælder bl.a., hvordan produkterne fremstilles, og hvordan de testes. Mange forbrugere ønsker f.eks. ikke længere at købe kosmetik, der er blevet testet på dyr på noget tidspunkt. Mange kosmetikprodukter har et logo, der angiver, at de ikke er blevet testet på dyr. Der er strenge kontroller for at sikre, at disse virksomheder overholder reglerne, så du kan være sikker på denne påstand.

Desuden er det vigtigt at vide, om ingredienserne er udvundet naturligt, eller om der f.eks. er tale om kemiske ingredienser. Du kan også kigge efter en naturlig eller økologisk udgave af et bestemt produkt. Ofte er de dyrere end de almindelige sorter, fordi de er vanskeligere at fremstille, og fordi de sælges i mindre mængder. Men hvis din hud f.eks. reagerer dårligt på kemiske ingredienser i visse dagcremer eller andre produkter, kan det være lige noget for dig.

Det kan være noget af en rejse at finde de rigtige produkter, der passer til dine behov. Lad dig ikke for meget styre af reklamer og reklamer. Det er trods alt virksomheder, der anbefaler deres egne produkter til dig. På den anden side skal du heller ikke lade dig afskrække af dem, det er ikke for ingenting, at så mange mennesker bruger disse produkter. Find ud af, hvad der passer til dig, inden for dit budget. Der er ingen grund til at bruge for meget, der er et stort marked for ethvert budget. Hold øje med, hvordan virksomheden arbejder, hvis du synes, det er vigtigt, og vær opmærksom på ingredienserne.

Der findes mange produktanmeldelser på internettet i dag. Mange bloggere og andre mennesker skriver også deres erfaringer på internettet med bestemte artikler. Det kan du drage fordel af, fordi du kan læse, hvordan andre har oplevet et bestemt produkt. Sørg for, at de personer, der har skrevet deres erfaringer, ikke er betalt af det mærke, der sælger produktet. På den måde får du ikke en uafhængig gennemgang. Hvis du vil bestille et produkt fra en ny webshop, skal du også læse anmeldelserne af denne sælger først for at undgå skuffelse.

Anmeldelser Online Nyheder

Nyhedsartikler skrives uafhængigt af et medlem af redaktionen. Har du et forslag eller en tilføjelse? Så send en e-mail til os på info@anmeldelseronline.dk.

Indholdsfortegnelse

Del denne artikel

Seneste artikler

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.