5/5
BEDØMMELSE: 10/10
(1 anmeldelse)

Alle anmeldelser

    Antal anmeldelser: 1
  1. Bedømmelse:

    10
    Glad for mine nye visitkort
    Jeg er tilfreds med mine visitkort, de er af god kvalitet.
    0

    0

    Du har allerede stemt!

    Svar

Skriv en anmeldelse

E-mailadressen og ordrenummeret bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *.

Jeg accepterer vilkår og betingelser for brug samt Fortrolighedspolitikken, når jeg slår denne anmeldelse op. Jeg erklærer også, at jeg har haft en rigtig oplevelse med denne virksomhed.
Tak fordi du indsendte din anmeldelse!

OnlinePrinters

Onlineprinters er en udbyder af online printtjenester. Denne onlinevirksomhed tilbyder bl.a. marketingmateriale, reklamemateriale, tøj, tekstiler, emballage, udstillings- og/eller præsentationsmateriale og meget mere. Onlineprinters blev grundlagt i 1984 som et klassisk trykkeri og gik over til onlineprint i 2004. Virksomheden er en del af Onlineprinters-koncernen, som er en af de førende på det europæiske marked inden for sit område. Onlineprinters producerer tryksager til mere end 1 million kunder i 30 europæiske lande. Virksomheden har mere end 1660 ansatte. Virksomhedens kundebase består af B2B-kunder som f.eks. forhandlere, trykkerier og bureauer. Virksomhedens online butik tilbyder mere end 5000 printbare produkter, såsom flyers, kataloger, brochurer, roll-up bannere og mange flere. Virksomheden tilbyder muligheder som f.eks. hasteprint og hasteforsendelse, hvilket gør det muligt for virksomheden at sende det bestilte printmateriale nogle gange inden for en dag. Med hensyn til bæredygtighed anvender Onlineprinters en kollektiv trykningsprocedure, hvor virksomheden samler flere kundeordrer på ét trykark. Det sparer papir og reducerer spildet til et minimum. Virksomheden har også et centraliseret system til forvaltning af blæk, der reducerer emballageaffaldet. Virksomheden tilbyder forskellige papirtyper med PEFC-, FSC- og Blaue Engel-mærker. Du kan også vælge at få dit tryk udført på en klimaneutral måde. Forsendelsen er altid klimaneutral.

Del denne side

Anmeldelser af denne virksomhed

Her kan du læse autentiske anmeldelser fra andre om deres erfaringer med OnlinePrinters. Den gennemsnitlige bedømmelse på 10/10 er baseret på 1 verificeret anmeldelse med 5 ud af 5 stjerner.

Læs flere anmeldelser:

Vil du også skrive en anmeldelse?

Læs anmeldelser om OnlinePrinters på denne side, og hjælp ligeledes andre med din anmeldelse. Har du købt et produkt hos OnlinePrinters? Så del din oplevelse i form af en anmeldelse, idet du fortæller os, hvordan din bestilling gik fra køb til levering, og om eventuelle klager eller garanti. Både positive og negative oplevelser er vigtige, for at man kan danne sig et pålideligt og fuldstændigt overblik.

For at vi kan være sikre på, at anmeldelserne er uafhængige og ærlige, bliver de kontrolleret og muligvis modereret i tilfælde af falske og ukorrekte oplysninger eller overtrædelse af vores retningslinjer. Hjælp os med at skabe det bedst mulige grundlag for alle. Når vi deler så mange erfaringer og feedback som muligt, kan vi træffe en bedre beslutning i købsprocessen.

Læs uafhængige kundeanmeldelser om OnlinePrinters! Se andres erfaringer med sortimentet, købet, servicen og pålideligheden vedrørende denne virksomhed.

Læs anmeldelser og se OnlinePrinters

OnlinePrinters

For at vi kan give dig en bedre service, bruger vi cookies og lignende teknologier. Cookies giver os og tredjeparter mulighed for at spore din internetadfærd på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at søge på vores hjemmeside, antager vi, at du accepterer dette. Vil du gerne have mere at vide? Læs vores fortrolighedspolitik.